Brakuje Ci pomysłów na smaczne, zdrowe i proste dania obiadowe? Chciał(a)byś gotować roślinnie, ale nie wiesz, od czego zacząć Dotychczasowe przepisy nie spełniły Twoich oczekiwań?
E-book „Wegańskie Obiady – Jesień-Zima” to idealne rozwiązanie!
73 sprawdzone przepisy na obiady, które wniosą świeżość i nowe inspiracje do Twojej kuchni.
10 bonusowych przepisów na sosy i surówki.
Przepisy oparte w większości na sezonowych warzywach i prostych do zdobycia składnikach.
Gotuj zdrowo, różnorodnie i zgodnie z rytmem natury!
Proste, sprawdzone receptury, są łatwe do wykonania, nawet dla początkujących kucharzy.
Różnorodne przepisy: 73 przepisy na zupy, daia z makaronu, ryżu, ziemniaków, pieczone warzywa i pełne dania obiadowe
Sprawdzone receptury: Każdy przepis jest dokładnie opisany krok po kroku, aby nawet początkujący kucharz poradził sobie bez problemu.
Łatwo dostępne i sezonowe składniki: Przepisy bazują w większości na warzywach sezonowych, które są pełne smaku i wartości odżywczych oraz składnikach dodatkowych, które kupisz w każdym sklepie.
Inspirujące zdjęcia: Ponad 160 stron z przepisami pełnymi fotografii dań, które zainspirują Cię do kulinarnych eksperymentów.
Doświadczenie: Przepisy przygotowane przez autorki z ponad 30-letnim doświadczeniem w kuchni roślinnej.
Nie czekaj! Odkryj tajniki roślinnych obiadów z e-bookiem „Wegańskie Obiady – Jesień-Zima”.
To ponad 160 stron inspiracji, zdrowych przepisów i kulinarnych wskazówek, które pomogą Ci w pełni wykorzystać możliwości roślinnej kuchni.
„Jestem zachwycona”
Właśnie testuję Wegańskie obiady jesień- zima i jestem zachwycona. Potrawy są smaczne, lekkostrawne i szybkie w przygotowaniu. Palce lizać.